در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

خانمی 33 ساله با 11 سال سابقه بیمه اجباری هستم.قصد ترک خدمت دارم و می خواهم پرداخت بیمه را ادامه دهم.لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین روش چیست ؟

آیا بیمه اختیاری یا خویش فرما را باید انتخاب کنم؟ تا کی باید به حق بیمه پرداخت کنم (چند سال؟)
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر قصد کار ندارید یکی از همین 2 را انتخاب کنید و از نظر زمان و میزان مستمری فرقی نمی کند . با قوانین فعلی 19 سال دیگر باید حق بیمه پرداخت کنید اما اگر در کارگاهی مشغول شوید با 42 سال سن و 20 سال پرداخت حق بیمه می توانید بازنشست شوید .

با تشکر