در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
چند ماه سابقه بیمه اجباری داشته باشیم تا بتوانیم بیمه اختیاری شویم؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

باسلام و عرض ادب

شرایط ادامه بیمه تامین اجتماعی به طور اختیاری به شرح زیر می باشد

افرادی که قبلاً مشمول قانون تأمین اجتماعی بوده و به دلیل عدم اشتغال از پوشش این بیمه خارج شده اند، به نحوی که این گونه اشخاص با دارا بودن حداقل ۳۰ روز #سابقه پرداخت حق_بیمه، میتوانند بیمه خود را به طور اختیاری ادامه دهند.

شرایط ادامه بیمه:

  1.  خروج از ردیف #بیمه_شدگان ( عدم شمول بیمه بر آنان )
  2.  دارا بودن حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت #حق_بیمه
  3.  حداکثر شرط سنی پذیرش تقاضا  برای مردان و زنان ۵۰ سال
  •  در صورتی که سن متقاضی در تاریخ ثبت تقاضا بیش از ۵۰ سال باشد، دارا بودن سابقه پرداخت حق بیمه معادل مازاد سنی مقرر الزامی خواهد بود.
  •  پذیرش درخواست افرادی که بیش از ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند؛ بدون رعایت شرط سنی امکان پذیر خواهد بود.
  •  بیمه شدگانی که حداقل یکبار در اجرای آئین نامه های قبلی و این آئین نامه قرارداد تنظیم و حق بیمه پرداخت نموده اند تا سه (۳) مرتبه مجاز به انعقاد قرارداد بدون رعایت شرط سن و سابقه خواهند بود.