در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام من تا الان با پوشش بیمه ای پدرم که فرهنگی بازنشسته بودند زندگی می کردم .
بیمه ایشون خدمات درمانی بودکه فکر می کنم  بد ترین نوع بیمه بوده که از الطاف دولت آن زمان بوده.

علی ای حال سئوالی داشتم من می تونم با پرداخت حق بیمه حالا چه به صورت سالانه یا ماهانه خودم رو بیمه تامین اجتماعی کنم و از مزایای بیمه درمانیش استفاده کنم؟

پیشاپیش از پاسختون ممنونم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

شما می توانید بیمه مشاغل آزاد یا اختیاری را با مراجعه به شعب انتخاب نمایید که البته برای بیمه اختیاری حداقل یک ماه سابقه یا داشتن پایان خدمت سربازی انجام شده نیازی می باشد

البته اگر مشکل شما فقط دفترچه درمانی می باشد میتوانید با مراجعه به بیمه سلامت از این خدمات به صورت رایگان بهرهمند گردید