در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

یکی از دوستان بنده یه تصادف جرحی داشتن. به گاردریل زدن. بعدا فهمیدن ک بیمه مسافرکشی فرق داره. مصدوم مسافر باردار بودن که دوستم به بیمارستان رسوند و فرداش رفتن برای شکایت و کارشناس (سرهنگ بازنشسته ای) سر صحنه رفتن و کروکی کشیدن و پرسیدن نسبت چیه اینها هم گفتن آشناییم و آژانس نیستن.
با اون بنده خدا صحبت کردن قانع شون کردن که بگن اشنا هستن با خانومه و از دوستان خانوداگی هستن که 30% خسارت رو دوستم نده
پرونده توی دادسرا و بیمه باز کردن و عنوان کردن شاغل نیستن
و اصالت نامه گرفتن و کاراشو کردن و دادن دادسرا

حالا سوال دوستم این هست که آیا بیمه فقط در فرمی که مصدوم پر خواهد کرد میپرسن اشنا هستن و دیه رو پرداخت میکنن یا به چه صورت هست؟ این بنده خدا دارایی ای نداره اگر بخواد 30% رو بده واقعا زندگیش خراب میشه.

و اینکه بیمه فقط میپرسه و تحقیقات دیگه ای دارن؟؟؟

لطفا کامل توضیح بدید ممنون میشم. چون واقعا نکرانه و داره دپرس میشه... فقط ندونم کاری بود ک نمیدونستن بیمه اژانسی چیز دیگه ای هست.

بیمه هم یکی از بیمه های خوب است که خواسته شده اسمش رو نبرم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
معمولا به گزارش افسر پلیس که در صحنه حاصر شده خیلی استناد میشه. در حقیقت اولین کارشناسی که در صحنه حاضر میشه پلیسه. اگر در گزارش افسر آمده باشه که وسیله نقلیه شخصی بوده و رابطه "کرایه کشی" یا "مسافربری" برقرار نباشه، کار خیلی راحت میشه و معمولا کسی دنبال موشکافی نمیره.
اما اگر افسر در گزارش خودش اشاره کنه که احتمال کرایه کشی و مسافربری وجود داره، احتمال تحقیقات بیشتر وجود داره.
البته در این موارد رویه ثابت و مشخصی وجود نداره و تا جایی که بنده سراغ دارم، کسی را بازجویی نمی کنن.

از آنجایی که طبق قانون شخص ثالث، بیمه گر تحت هر شرایطی می بایست خسارات جانی وارده به اشخاص ثالث را جبران کند و هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست، خسارت شخص آسیب دیده قطعا پرداخت می شود. نهایتا اگر بیمه گر متوجه شد که راننده مقصر مشغول مسافرکشی بوده و بیمه نامه متناسب با شرایط کاربری وسیله نقلیه را تهیه نکرده است، بخشی از خسارت پرداختی به شخص ثالث را از راننده بازیابی می کند (پس می گیرد ).
بازیابی خسارت یا پس گرفتن بخشی از خسارت، بعد از تسویه با اشخاص ثالث صورت می گیرد و معمولا تقسیط می شود (با ضمانت یا بی ضمانت )

اگر خدای نکرده کار به این مرحله رسید، با اطلاعات تماس بنده مطرح کنید تا راهنمایی هایی بیشتر را عرض کنم.