در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام بعد از دادن نامه بازرسی به واحد بازرسی، (به منظور تغییر ادرس محل شرکت) بازرسان حداکثر تا چه مدت بعد می توانند از محل شرکت بازرسی کنند تا شرکت بتواند لیست بیمه را به صورت اینترنتی رد کند؟ ایا میتوانند تا 3، 4 ماه هم بازرسی نکنند؟ و به بازرسان اعتراض کرد و شکایت کرد؟

در زمان بازرسی حتما باید کارفرمایان در شرکت حضور داشته و امضا کنند؟ و در صورت نبودن و مراجعه نکردن به بیمه رد کردن لیست بیمه به مشکل میخورد؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به تعییر ادرس شما اخرین تغییرات را به واحد بازرسی برده بازرسی فرمی رتحویل شما میده به واحد درامد ارائه میدهید که ایا پرونده مطالباتی دارید یا خیر بعد شما کلیه مدارک مستدل را تحویل بازرسی داده وحداکثر زمان بازرسی ۱۰روز میباشد واین زمان بیشتر مواقع به سه روز هم نمیرسد اگر بیستر از ۱۰ روز رمان برد اگر اعتراض کردید توجهی نشد به واحد بازرسی اداره کل مراجعه ورسما از وتحد بازرسی شکایت نمتید وسریعا رسیدگی میکنند.ایمانی