در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)

2 سال است در جایی مشغول به کارم و بیمه نشدم وکارفرما کد کارگاه هم نداره .

چه طور میتونم درخواست بازرسی بدم که اسمم مشخص نشه؟
از طریق چه شماره تلفن؟ یا چه ایمیلی؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
با شماره تماس 1420 تماس بگیرید یا به شماره 10001420 پیامک دهید . بعد از پیامک دادن یا تماس ، همکاران سازمان موضوع را بررسی کرده و در صورت تایید کارگر را بیمه و کارفرما را جریمه می کنند . بعضی از کارفرماها بعد از این اتفاق ممکن است بخواهند کارگر را اخراج کنند ، سازمان این موضوع را مورد بررسی قرار داده و به این سادگی اجازه چنین کاری را نخواهد داد. این پیام صوتی یا پیامک در حکم شکایت از کارفرما می باشد و خلاء قانونی موجود را پوشش می دهد .
با تشکر