در لیست بیمه توسط
با سلام لطفا بفرمایید اگر ما شرکتی را تاسیس کردیم که نشانی دفتر مرکزی منزل مسکونی خود میباشد  حالا میباید افراد شاغل در شرکت را بیمه کنیم ، کارگران که از محل کارگاه بیمه میشوند مثلا شهر صنعتی البرز دفتر مرکزی فقط یک حسابدار دارد که آن هم نشانی همان منزل مسکونی میباشد کارمند نامنویسی نمیپذیرد به این بهانه که بازرس نمیتواند در منزل بیاید . سوال این است که چرا نمیتواند ؟ در حالیکه بازرسان حسابرسی اداره دارایی برای بررسی دفاتر قانونی به منزل مراجعه میکنند و هیچ مورد اشکالی نیز وارد نمیباشد . لطفا بفرمایید آیا قانون ماده  تبصره  و یا بخشنامه ای وجود دارد که از نامنویسی بیمه به نشانی منزل مسکونی که نشانی ثبت شده در ثبت شرکت است و قانونی میباشد جلوگیری بعمل آورد ؟ لطفا آن ماده یا بخشنامه را اعلام بفرمایید تا اینجانب نیز مطالعه نمایم.با سپاس فراوان از پاسخگویی و راهنمایی های شما. پایدار باشید.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام درست گفته اند منازل مسکونی نمیتوانند بعنوان ملک تجاری باشند چونکه بازرس اجازه ورود به منازل مسکونی برای بازرسی رو ندارد