در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام چنانچه کارگاهی تاکنون مورد بازرسی قرار نگرفته باشد کارفرما ویا افراد شاغل درآن کارگاه جهت بهرمند شدن از خدمات بیمه ای سازمان تمایل داشته باشند کارگاه آنان مورد بازرسی قرارگیرد از چه طریقی میتوانند اقدام نمایند  ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام اعلام مکتوب نام و نشانی و فعالیت کارگاه و همچنین موضوع عدم بازرسی از آن کارگاه توسط بازرسان سازمان بدون ذکر نام افراد شاغل به نزدیکترین شعبه سازمان به کارگاه .
ادعای اشتغال مکتوب افراد شاغل در کارگاه با ذکر نام و نشانی کارگاه مورد نظر به نزدیکترین شعبه سازمان به کارگاه .
ادعای اشتغال غیر حضوری و از طریق تلفن و یا سامانه پیام کوتاه اداره کل تامین اجتماعی با ذکر نام و نشانی دقیق کارگاه محل اشتغال. و ترجیحاً ذکر نام نزدیکترین شعبه سازمان به محل کارگاه مورد نظر.
اعلام فعالیت کارگاه واشتغال افراد مشمول در آن توسط مراجع ثالث .
مراجعه حضوری افراد شاغل ویا کارفرما به نزدیکترین شعبه سازمان به محل کارگاه ودرخواست بازرسی شفاهی آن کارگاه