در لیست بیمه توسط
سلام
شرکت مان تازه تاسیس است بعد از مراجعه بازرس تامین اجتماعی از شرکتمان،و دادن یک  برگ تشخیص بازرس معلوم شد که اسم مدیر عامل جزوه لیست بازرس نیست برای رفع این مشکل به شعبه مراجعه کردم با کارشناس درآمد صحبت کردم ایشون گفتن مدیر عامل و رییس هیئت مدیره باید باهاشون قرارداد بسته بشه تو شعبه تامین اجتماعی و نباید جزوه پرسنل آورده بشن بعدها ازتون ایراد گرفته میشه و جریمه میشید!
رفتم پیش بازرس با ایشون که صحبت کردم گفتن اگه کارفرما جزوه حقوق بگیران اون شرکت باشن نیازی نیست فرم قراردادها پر شود
حالا من موندم که با این جریانات چیکار میشه کرد؟ حرف کارشناس درآمد گوش کنم یا حرف بازرس؟
و سوال دیگه ای که هست اینه قانون چی میگه تو این زمینه؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.هر شخصی که از شرکت شما حقوق ومزایا به هر نحو وعنوان دریافت مینماید،حق بیمه آن فرد باید به سازمان تامین اجتماعی واریز گردد.چه با قرارداد چه بدون قرارداد.خواه کارمند جز باشد خواه مدیرعامل.