در حادثه ناشی از کار توسط (390 امتیاز)

برادرم پس از پایان کار هنگام بازگشت 22شب دچار حادثه میشود و جراحات و 6 ماه استراحت پزشکی دریافت میکند.
سوال ویژه ---: :

نقص عضوجزعی چیست، آیا حتی یکی از این موارد زیر هم نقص عضو جزعی بحساب می آید:

 لگنی که بشکند و پلاتین بگذارند،همراه خونریزی مغزی و شکستگی کف جمجمه و تشدید بیماری اعصاب قبلی فرد؟

  1.   مگر نه اینکه حوادث حین رفت و آمد به محل کار و منزل جزو حوادث حین کار میشود و اداره کار باید بر اساس صدمات ،مراتب را پیگیری نماید؟
  2.  در این مورد محل کار کارمند با اعلام حادثه برای بازرس کار عنوان میکند وظیفه خود را انجام داده مابقی اگر وجود داشته باشد اداره کار می داند نه ما ، این نامه اعلام کفایت امور میکند؟ اگرنه به کجا باید نامه نگاری شود؟
    حقوق ایام بیماری و موارد مربوط به تامین اجتماعی برایمان زیاد مهم نیست،مهم صدمه جدی است که کارمند دیده وبا کمیسیون پزشکی هم تشخیصش آسان است وازکارافتاده میشودحال جزعی یاکلی، پس دنبال این وظیفه اداره کارومراحل وترتیب طی،کردن آن هستم؟
  3.   امور تا مین اجتماعی این چنینی مواردی اگرسهل انگاری شود به اداره کار واحیانا دریافت خسارت مالی یاحقوق ماهانه لطمه نمیزند؟
  4.  دراین موارد هزینه های درمانی وخسارت وووورا چه کسی میدهد؟ ( کارفرما درصورت مقصر شناخته شدن) ( یا اگرکارفرما بی تقصیر باشد اداره کارمیپردازد)؟

******** ضمن قدردانی وتشکراز سایت پر بارتان، نیاز به وکیل،یا دفتر وکالتی از چند وکیل دارم که نسبت به پرونده های حادثه حین کار و اداره کار و کمسیونهایش اجحاف داشته باشد همچنین موردی دیگر پرونده تصادف شخص ثالث و پرونده حوادث شخصی ( تماما درتهران )  با اخذ بهترین رای و بالاترین نتیجه یاری کنند ،مرکز و شرق تهران باشد

سپاسگذار خواهیم شد.شماره یا ایمیل بفرمایید ممنون میشوم.

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه کارفرما اعلام موضوع کرده که حادثه در رفت وامد به محل کار میباسد لذا بازرسی کار بعد از بررسی واعلام نتیجه میتواند رای نهایی را صادر نماید اگر کارفرما مقصر موضوع باشد تمام هزینه هارو باید پرداخت نماید واگر بیمارستان تحت پوشش هزینه هارو پرداخت نماید بعداز اتمام هزینه هارو از کارفرما اخذ میکند واگر تشخیص داده شود شما از کار افتاده کلی هستید کارفرما میبایست ۱۰سال اخرین حقوق رو بحساب سازمان واریز ونسبت به برقراری میتمری اقدام می نماید .در صورتی میاز به پیگیری دارید میتوانید با شماره بنده تماس بگیرید تا کمک لازم را انجام دهم ..ایمانی