در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام بنده تو هیات حل اختلاف با رفتار ناشایست و بد به اصطلاح وکیلهای اونجا برخورد کردم اونا صحبت حرف زدن به من کارگر که تو این سال تا الان ۱ ریال حقوی هم نگرفتم را ندادند به این نتیجه رسیدم هرکه پولدارتره رای بهتر به نفعشه و ما خاک تو سر
میشه بگید به کجا باید شکایت کنم ایا دادگاه میتونه مناسب باشه یا اونم پشتیه اداره کار در میاد و همشون دستشون تو یک کاسس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مراجعه به اداره کل کار استان و شکایت در قسمت روابط کار در خصوص رفتار پیش امده