در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بیمه عمر پاسارگاد مستمری و بازنشستگی دارد ؟
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام،
از اینکه بیمه عمر را انتخاب نموده یا درحال تحقیق هستید بسیار خرسندم، در بیمه های عمر سه روش جهت دریافت سود پایانی حاصل شده در بیمه ها بصورت زیر به بیمه گزار پرداخت می گردد:

  1. کل سود حاصل شده بصورت یکجا در سال پایانی نقدا دریافت گردد.
  2.  از محل کل سود پایانی ماهانه به شما حقوق مستمری بدهند (براساس سود بانکی ان زمان) و همچنین اصل پول در صورت فوت به ذینفع یا ذینفعان(هرکسی که خود شخص تمایل داشته باشد ان مبلغ به وی برسد)
  3.  بصورت مشخصی ماهانه از محل کل پول حاصل شده به شخص بدهند تا مدت مشخص.

تمام موارد سه گانه فوق در سال پایانی قابل انتخاب می باشد