در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرایط بیمه عمر و آتیه پاسارگاد چگونه است ؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بیمه عمر و تامین آتیه دارای پوشش های زیر می باشد : ( روش های پرداختی حق بیمه بصورت ماهانه ،3 ماهه،6 ماه و سالانه می باشد ) ولی محاسبات کلی پوشش ها بر اساس حق بیمه ماهانه می باشد.

1- فوت به هر علت ( تا 300 برابر حق بیمه رداختی ماهانه)

2-فوت در اثر حادثه ( تا 900 برابر حق بیمه ماهانه)

3- از کارافتادگی کلی و جزئی  شامل دو پوشش : معافیت از پرداخت حق بیمه و پرداخت غرامت از کارافتادگی

4- نقص عضوء حادثه تا 900 برابر حق بیمه ماهانه

5- هزینه پزشکی حادثه ( بسته به حق بیمه پرداختی ماهانه ) حداکثر تا سقف 10 میلیون تومان

6-کمک هزینه بیماریهای خاص ( بسته به حق بیمه پرداختی ماهانه ) حداکثر تا سقف 25 میلیون تومان برایهر بیماری ( سکته قلبی ، سکته مغزی ، عمل قلب باز ، سرطان ، پیوند اعضاء اصلی بدن)

7- پوشش رایگان بستری بیمارستانی ( زمانی که به مبلغ 2 میلیون تومان سپرده و ذخیره ریاضی برسد) تا سقف 2میلیون تومان برای اعمال جراحی معمول و تا 4 میلیون اعمال تخصصی ( ضمنا بسته به افزایش  این مبالغ پوشش ها افزایش می یابند.

8- پوشش آتش سوزی منازل مسکونی ( آتش سوزی ، صاعقه ، انفجار ) +پوشش های اضافی زلزله و آتش فشان