در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)
با سلام

   صندوق مبلغ71 ملیون   مابدالتفاوت رو در تاریخ    95/7   به حساب زیان دیده  واریز کرده بیمه ایران هم در تاریخ 95/6 مبلغ دیه رو به حساب زیان دیده واریز کرده  اما من  سال 92 تصادف  کردم.  با توجه به قانون جدید ( تبصره  2  ماده 25  )  و با این شرایط  که گفته شد صندوق اون مبلغ رو از من   مقصر باز یافت میکند   یا  بازیافت نمی کند؟؟؟؟

متشکر از پاسخ گویی شما عزیزان
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

طبق موادي كه فرمودين و با توجه به ماده٦٥ قانون بيمه شخص ثالث حق بازيافت خسارات از شمارو ندارد