در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام.

قرارداد کاری بنده با کارفرمایی که در آنجا کار میکنم تا تاریخ 96/4/15 می باشد. از تاریخ 96/2/16 الی زمان زایمان بعلت عمل سرکلاژ که انجام دادم توسط کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی به من مرخصی استعلاجی داده اند. در این شرکت هم 2 سال است کار میکنم و برایم بیمه رد میشود.

لذا در تاریخ 96/4/14 زایمان کرده ام ولی کارفرما به من گفته که دیگر چون زایمان کرده ای و قبل از زایمان هم دو ماه مرخصی استعلاجی رفته ای قراداد جدید نمیبندم و اخراج هستی.

سوالم این است که آیا با توجه به اینکه زایمان بنده در زمانی انجام شده است که هنوز دو روز تا پایان قراردادم مانده بود کارفرما می تواند این کار را انجام دهد و چگونه میتوانم از مرخصی زایمانم استفاده کنم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-کارفرما تا 2 سال بعد از زایمان نمی تواند شما را اخراج کند .

2-به غیر از دورانی که توسط کمیسیون پزشکی استراحت تان تائید شده است  6 ماه دیگر می توانید از مرخصی زایمان و شیردهی استفاده کنید .

3-بعد از ایام زایمان باید به سر کار برگردید .

با تشکر