در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام من کارگری داشتم که خودش ترک کار کرد والان رفته شکایت کرده برای حق سنوات.و ادعا کرده من بیرون کردم چندبار گفتیم بیا سرکار نیامده. میخواستم بدونم حق سنوات به این اقا تعلق میگیرد .....

با تشکر جواد رمضانی
2 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام طبق قانون کار ماده۲۲ کلیه مطالباتی که ناشی از قراردادکار ومربوط به دوره اشتغال کارگر باشد حتی اگر هم خودش قطع رابطه کاری کرده است میتواند مطالبات خود را مطالبه کند