در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
من در یک کارگاه در چابهار مشغول به کار بودم و کارفرما بعد از گذشت 10 ماه حاضر به عقد قرارداد نشده ولی شاهدی دارم که با این شرکت توافقاتی رو انجام دادم

 در ضمن بیمه منم ارسال نکردن ولی تاییدیه ای دارم از شرکت که از تاریخ فلان تا فلان مشغول بکار بودم

حالا من می خوام از طریق اداره کار اقدام کنم آیا با توجه به اینکه دفتر مرکزی شرکت توی تهران هستش می تونم از اداره کار تهران اقدام کنم یا حتما باید برم چابهار؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

محل کارگاه برای شکایت مبنا می باشد .

با تشکر