در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من از تاریخ 1 خرداد تا 1 آذر 95 از مرخصی زایمان استفاده کردم و پس از آن از آذر ماه 95 تا انتهای خرداد 96 مشغول به کار بودم و قراداد سه ماهه با شرکت داشتم که در تاریخ یک تیر شرکت به علت عدم تامین مالی، نامه عدم نیاز بنده را داد  و پس از آن با مراجعه به اداره کار متوجه شدم که علیرغم میل باطنی باید از شرکت شکایت کنم و درخواست بازگشت به کار در جلسه ای با حضور بنده ، کارفرما و نمایندکان اداره کار برای یررسی موضوع در تاریخ 22 مرداد ماه انجام گردد.
با توجه به اینکه بنده خودم تمایلی به بازگشت به کار ندارم و میخواهم از بیمه بیکاری استفاده کنم و شرکت هم توانایی پرداخت حقوق من را ندارد، به نظر شما رای دادگاه چه خواهد بود؟ (بازگشت به کار حتمی؟، جریمه کارفرما ؟و یا استفاده از بیمه بیکاری؟)
(توضیح اینکه به من گفتند از زمان تولد فرزند تا دو سال بعد آن طبق قانون جدید حق استفاده از بیمه بیکاری وجود ندارد و کارفرما نمی تواند شما را اخراج کند و بایستی بازگشت به کار شوید. با توجه به اینکه بنده روابط خوبی با آن شرکت داشتم آیا امکان دارد در صورتی که شرکت از پذیرش بنده امتناع کند، شرکت را جریمه نقدی بکنند؟)
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

منطق حکم می کند رای دادگاه بازگشت شما به محل کار باشد چون تا 2 سال بعد از زایمان حق اخراج شما را ندارند . در صورتیکه شرکت از پذیرش شما امتناع کند قطعا جریمه می شود . اگر کارفرما شما را نپذیرد با داشتن شرایط دیگر می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنید .

با تشکر