در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

از دید قانون کار، فرق کار پروژه ای با پیمانکاری چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟ آیا این دو نوع کار یکی است ؟

با تشکر از مشاوران محترم
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
پیمان کاری به معنای مجموعه ایی است که میتواند به صورت حقیقی و یا حقوقی فعالیت نماید که قرار دادی را با افراد حقیقی و یا حقوقی جهت انحام اموری از قبیل: تهیه، حمل، نصب، ساخت، اجرا و....)منعقد می گرداند و مسئولیت آن را به عهده می گیرد
ولي  پروژه‌ها در برگیرنده فعالیت‌هایی هستند که باید در زمانی معین و با هزینه و کیفیتی معین اجرا بشوند.
پروژه‌ها اغلب یک بار انجام می‌شوند و به پایان می‌رسند. ولی گاهی نیز پروژه به دسته فعالیت‌هایی گفته می‌شود که بایستی در فاصله‌های تاریخی ویژه تکرار شوند، همچون بازسازی‌های بنیادی یک پالایشگاه هر٢سال يكبار