در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام من به صورت پروژه ای برای کسی کار انجام دادم و ایشون به صورت کامل پول من رو خورده و قرار داد هم با من نبسته ایا راهی هست که بتونم قانونی پولم رو از ایشون بگیرم؟ممنون میشم که راهنماییم کنین
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

تها راهی که دارید این است که به اداره کار شکایت نمایید . البته نفرموده اید پروژه تان چه بوده است ولی باید مدارک کافی برای اثبات صحبت خود داشته باشید . نباید بدون قرارداد بستن کاری را انجام می دادید و این کار را سخت می کند . به شهود و مدارک متقن نیاز دارید .

با تشکر