در سایر توسط

باسلام وعرض ادب من کارمندرسمی دولت مباشم وهمسربنده خانه داروتحت تکفل بیمه ای من میباشد خواستم بپرسم راهی وجود دارد که همسرم جهت استفاده ازمزایای بازنشستگی خودرا جداگانه بیمه کند بطوری که از مزایای بیمه جدید استفاده ای درمبالغ بالانبرد وفقط پرداخت ماهیانه انجام شود

1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود. تبریک که به فکر آینده و بازنشستگی برای همسرتان هستید.اینکه با بیمه شما بخواهند بازنشستگی جداگانه داشته باشند و شما هم برای خود،خیر این امکان پذیر نیست ولی شما میتوانید برای بازنشستگی همسر خود با پرداخت مبلغ دلخواه و با توجه به شرایط خود در بیمه عمر بهترین بازنشستگی و زودتر از بیمه خودتان برای ایشان انجام دهید.