در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید، من با پرداخت بیمه اختیاری 26% برای خودم دفترچه خدمات درمانی گرفتم الان می خوام برای خانمم که بیمه خانه داری 14% بدون سرانه درمان دارد دفترچه خدمات درمانی بگیرم، آیا می توانم به عنوان افراد تحت تکفل خودم برای همسرم دفترچه بگیرم یا باید با پرداخت سرانه درمان مشاغل آزاد برای ایشان تقاضای دفترچه کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
نیازی به پرداخت سرانه درمان و اخذ دفترچه توسط همسرتان نیست چون ایشان تحت تکفل شما میباشند شما می توانید برای همسرتان دفترچه درمانی اخذ نمایید.