در سایر توسط
سلام

بهترین بیمه برای زنان خانه دار کدام است ؟
4 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

زنان خانه دار به دو طریق می توانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند:

  1.  بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی: این بیمه شامل مزایایی مانند: بیمه بیکاری، مرخصی زایمان و... نمی باشد. حداکثر سن برای ثبت نام بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی 50 سال می باشد. در صورتی که بیش از 50 سال داشته باشید، می بایست دو برابر مازاد سنی سابقه بیمه داشته باشید.
  2.  بیمه رایگان سلامت به همراه بیمه عمر: دفترچه بیمه سلامت برخی هزینه های درمانی را پوشش می دهد و بیمه عمر نیز برای بازنشستگی و پوشش هزینه های درمانی سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.