در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام یه سوالی یکی از اشناهای ما کارفرما شو بیمه نکرده و بعد از اثبات خود بیمه خود به خود از حساب کارفرما پولو کم کرده .

میخوام ببینم یه همچین چیزی هست ؟ چون منم بیمه برام رد نشده .مرسی
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام شما میتوانید درخواست اعمال ۱۴۸قانون کار را از اداره کار نموده بعد از محرز شدن وتایید شدن درصورت موصوع به اجراییه برسد سازمان راسا اقدام به بستن حساب کارفرما کرده ودر صورن داشتن مبلغ مورد محاسبه در حساب کارفرما راسا از حساب کارفرما برداشت وبحساب سازمان واریز میگردد.ایمانی