در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام، من در اداره دولتی به مدت 3 سال هست مشغول به کار هستم  175 ساعت در ماه کار میکنم و ساعتی 7630 هزار تومان میگیریم  و نیروی ساعتی اداره هستم. و برای من تو این سه سال بیمه رد نشده از الان میخوان بیمه برام رد کنن و نیروی قراردادی بشم.

سوال من اینه من بعدا(تاکی مهلت دارم) میتونم از راه قانون این سه سال رو ازشون بگیریم؟

جریمه این سه سال چقدر است؟ و به کی این جریمه داده می‌شود؟

بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله . در صورتیکه قرار داد شما تحت شمول قانون کار است باید به اداره کار منطقه تان شکایت کنید . اگر جریمه ای تعلق بگیرد صرفا ازکارفرما گرفته می شود و به کسی هم داده نمی شود. در صورتیکه بیکار شوید و بیکاری غیر ارادی باشد و یکسری شرط های دیگر بله بیه بیکاری تعلق می گیرد .

با تشکر