در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام

حدود 20 سال پیش جایی کار میکردم که برایم بیمه رد نکرده بود(البته برای اکثر کارکنان رد نکرده و یا فقط سالی یکی دو ماه رد شده). بعد از آن شرکت تاکنون برایم بیمه کامل رد شده است.

 از کارفرما بابت حدود 3 سال حق بیمه پرداخت نشده شکایت کردم. کارفرما نقل مکان کرده و دادخواست به وی ابلاغ نشده لذا در جلسه نیز حضور پیدا نکرد. از طرف اداره کار گفتند طی 10 روز باید آدرس جدید بدهم تا ابلاغ شود و در صورت عدم حضور کارفرما رای صادر خواهد شد.

 از طرفی گفتند حتی در صورت حضور و اعتراف کارفرما در اداره کار، در بیمه نیاز به مدرک اشتغال(قرارداد، فیش حقوقی و یا پرینت حساب و ...) می باشد وگرنه فقط همان بیمه ناشی از بازرسی مورد تایید خواهد بود (در این مدت 6 ماه پشت هم بیمه ناشی از بازرسی برای من رد شده بود).

شرکت هیچ مدرکی به ما نداده بود و حقوقها به صورت دستی پرداخت میشد.

آدرس از کارفرما ندارم چون شرکت منحل شده و ظاهرا سالهاست که کارفرما بعلت بدهی فراری است.

لطفا مرا راهنمایی کنید چکار کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
اگر ادعای اشتغال شما در آن دوره ۶ ماهه( به قول خودتان) بوده باشد که بازرس تامین اجتماعی به محل کار مراجعه نموده است، باشد. خودبه خود منتفی است.
اگر در مدت دیگری است که حضور کارفرما و تعهد پرداخت بدهی الزامی است.نکته دیگر اینکه؛ اداره کار به نفع شما اقامه دعوا نموده و مابقی مراحل را  از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید.