در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام،من چندین سال است که دریک شرکت مشغول کارهستم و یک حقوق ثابت دارم، بدون بیمه. اضافه کاری و....حالا من از طریق بیمه رانندگان برای خودم بیمه میریزم ، من چطوری میتونم در اخر برای مطالبات خود از کارفرما شکایت کنم و اگر شکایت کنم بخاطر اینکه بیمه رانندگان میریزم ولی در کار دیگری مشغول هستم شامل جریمه میشم؟؟
باتشکر و سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چونکه شما در همین زمان که در شرکت مشغول هستید درحال واریز بیمه رانندگان میباشید وشکایت شما بدون نتیجه است جریمه ای به شما تعلق نمیگیرد اما ادعای شما هم بدون نتیجه است