در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام

منشی خودش مایل به بیمه نبوده و از دفترچه بیمه نیروهای مسلح پدرش استفاده میکرده .چندین بار اصرار به بیمه کردن داشتیم ولی خودش مراجعه نمیکرده .  4 ماه بعد از رفتن از کار الان  میگوید حق بیمه میخواهم نقدی بدهید !!!! برای 8 ماه کار نیم وقت

لطفا سوالات پاسخ دهید :

  1.  در صورتی که کارگر خودش برای بیمه مراجعه نکند و شماره بیمه نگیرد چکار میتوانیم انجام دهیم ؟
  2. آیا مبلغ بیمه قابل پرداخت نقدی به کارگر هست ؟
  3.  در صورت شکایت میزان جریمه و مبلغ پرداختی چقدر است ؟ 8 ماه کار نیمه وقت
  4. در چه صورت میتوان مصالحه کرد . شما میگویید هیچگونه نوشته ای قابل اتکا نیست و بعدا باز کارگر میتواند ادعا داشته باشد
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

تکلیف کارفرما بیمه نمودن کارکنان خود میباشد وعدم اجرای آن باعث و دلیل رفع مسیولیت ذاتی کارفرما به طبع ماده148قانون کار نمیگردد

پرداخت مبلغ بیمه باعث عدم پیگیری کارگر در اینده نمیگرددو باز میتواند سوابق بیمه را مطالبه و شکایت نماید و بیمه حتی با رسید محضری دال برپرداخت حق بیمه به کارگر برای کارفرما جرایم خود را منظور مینماید

چون حق بیمه حق کارگر نمیباشد که به وی توسط کارفرما پرداخت شود

مصالحه فقط عدم شکایت از سوی کارگر میتواند باعث پیگیری نگردد