در قانون کار و قرارداد کار توسط (200 امتیاز)
اگر در مدت اجرای قرارداد کار مدت معین کارفرما بد‌ون رضایت کارگر و بصورت یکجانبه کار کارگر را تنزل بدهد و کار شیفتی نگهبان به کار غیر شیفتی تغییر یابد ایا مبلغ نوبتکاری ازحقوق ماهانه حذف میشود و ایا این کار قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بدون رضایت کارگر و به صورت یک طرفه نمی توان چنین کاری انجام داد . این کار قانونی نیست .

با تشکر