در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
آيا من كه در سالهاي گذشته داراي حدود 7 سال  سختي كار بوده ام ودر حال حاضر در كارگاهي بدون سختي كار ،كار ميكنم و  ميخوام  در يك سال آينده بازنشت شوم اين 8 سال با قوانين سختي كار برايم لحاظ ميشود اگر لحاظ ميشود چطور بايد پيگيري كنم  و چند سال.
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما ۶ماه قبل از بازنشستگی درخواست سخت وزیان آور خود را پر کنید چونکه حدود سه تا چهار ماه طول میکشد تا تایید شود بعد از تایید شدن این ارفاق به سابقه شما اضافه میشود