در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام واحترام

بنده 17 سال در مشاغل سخت وزيان آور مشغول به كار هستم وتاكنون مبلغ 4 در صد توسط كارفرما به بيمه پرداخت نگرديد .آيا بنده ميتوانم با اين سابقه 17 سال  وقبل از رسيدن به 20 سال سابقه خودم مبلغ 4 درصد را به صورت يكجا به بيمه واريز كنم . در صورت امكان چكونه بايد اقدام شود .

با تشكر
2 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
بایستی پس از اینکه سابقه شما در شغل فعلی به 20 سال تمام رسید نسبت به بازنشستگی با مشاغل سخت و زیان آور اقدام کنید و در صورت تأیید ، کارفرما مکلف به پرداخت 4 درصد می باشد. البته اگر خود کارگر مبلغ 4 درصد را پرداخت نماید ، دیگر نمی تواند آن را از کارفرما مطالبه کند.