در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

سلام

اینجانب به عنوان تکنسین ارشد نوبت کار مکانیک در یکی از پتروشیمی های منطقه عسلویه مشغول به کار می باشم .ما اینجا هروز با انواع مواد سمی  و کارهای خطرناک سرو کار داریم و در این شرکت مکانیک همه کاره است.

لذا با توجه به شرایط کاری سخت ما آیا تعمیرات مکانیک جزو مشاغل سخت محسوب می گردد؟؟؟؟

باتشکر

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

احرازسخت وزیان آوربودن شغل بابررسی والاینده سنجی شرایط کارواعلام نظرتوسط کمیته های سخت زیان آورمستقردرادارات کارصورت میگیرد.لذاجهت بررسی به ادارات کارمحل مراجعه گردد