در مفاصا حساب بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام

آیا قراداد شخص حقیقی با شرکت خصوصی برای ارائه خدمات مشاوره مهندسی و مدیریتی مشمول پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی مشمول ماده 38 قانون تامین اجتماعی می شوند ؟
3 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

 اینکه مشمول میشه یا نه تشخیصش با تامین اجتماعی و نوع قرارداد می باشد.با توجه به قوانین موجود اگر قرارداد با شخص حقیقی باشه و کار منحصرا توسط خودش انجام بشه و فقط مشاوره باشه و خدمات نداشته باشه لازم نیست لیست بیمه ای ارائه بده و مفاصا حساب بیمه ای هم احتیاج ندارد. اگه کارکردش بعنوان مشاور بیش از 15 روز در ماه باشد باید بعنوان کارمند شرکت براش بیمه رد بشه که در این صورت نیز احتیاجی به مفاصا حساب بیمه نیست.

بهترین راه حل ممکن اینه که قرارداد برای سازمان تامین اجتماعی ارسال بشه و در صورت معاف بودن مفاصا حساب بیمه بدون دریافت وجهی صادر میگردد.