در مفاصا حساب بیمه توسط (109,850 امتیاز)

سلام،

سوالی پرسیده بودم که آقای بنکدار زحمت کشیدن و بررسی و پاسخ دادند. ایشون گفتند که در قرارداد مورد نظر ما "اگه قرارداد فقط مشاوره باشد و خدمات نداشته باشد" نیازی نیست لیست بیمه ارسال بشه یا اینکه مفاصا حساب بیمه اخذ بشه.

 می خواستم ببینم چه تفاونی بین مشاوره و خدمات هست؟ و چه نوع قراردادی فقط مشاوره در نظر گرفته میشه.

ممنون از همکاران محترم

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
مشاوره یعنی گرفتن راهنمایی شفاهی یا کتبی که قرارداد ذکر می شود وتقریبا هرکاری غیر از این مشاوره نیست مثلاوظایف ازین فراتر رود و طراحی یا تایید یا نظارت در چیزی یا موضوعی در قرارداد ذکر بشه دیگه از حالت مشاوره خارج میشه

استنباط سازمان تامین اجتماعی از قرارداد خیلی مهمه

مشاوره اگه بیش از 15روز درماه باشه میشه کارمند شرکت و باید براش بیمه رد بشه و اگه نشه 30% دستمزدش میشه حق بیمش