در مفاصا حساب بیمه توسط (7,050 امتیاز)

با سلام

قراردادی با شرکت واسطه ای در حوزه فناوری اطلاعات داریم به این صورت که مردم برای دریافت خدمات مشاوره به صورت تلفنی تماس می گیرند و هزینه به صورت دقیقه ای از شارژ تلفن همراه شون کسر می شود.

مشاوره توسط ما انجام نمیشه و توسط مشاوران حقیقی خارج از شرکت ما انجام میشه. کل کار مشاوره توسط مشاوران را خودشان انجام می دهند.

شرکت واسطه این پول رو در اختیار ما می گذاره تا این پول رو ما در اختیار مشاوران قرار بدهیم. در واقع ما پولی از شرکت واسط دریافت می کنیم و سپس این پول را در اختیار مشاوران قرار می دهیم.

در قرارداد ما با شرکت واسطه آیا بیمه قراردادها تعلق می گیرد ؟ به چه درصدی باید برای دریافت مفاصا حساب پرداخت شود ؟

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

درسته که شما بعنوان واسط عمل میکنید ولی بهر حال پولی رو هزینه میکنید و به مشاوران میدهید که هیچ قراردادی با مشاوران ندارید!!!

نوع قراردادتون اگه خدماتی باشه که ضریب 16.67 به مبلغ قراردادتون حق بیمه تعلق میگرید.