در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام من مدت 3 سال در شرکتی خصوصی مشغول به کار میباشم و ابتدای هر سال شرکتمان با ما قرارداد یکساله میبندد (البته برای سال جدید 1396 هنوز با ما قرارداد نسبته )

 از اواخر سال 1395 بدون هیچگونه دلیل موجه ای حقوقم را کم کرده و بعد از اعتراض گفتند این حقوق بصورت علی الحساب میباشد ولی بعد از مدتی فهمیدم عمدا" اینکارو کردن و از نظر خودشان این حقوق واقعی من میباشد در صورتیکه مبلغ پرداختی نصف مبلغ قراردادم میباشد

لطفا" راهنمایی نمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با سلام. کارفرما موظف است حقوق شما را مطابق قرارداد پرداخت نماید. در غیر اینصورت شما می توانید در هیئت تشخیص اداره کار اقدام به طرح دادخواست کنید