در بیمه درمان تکمیلی توسط
ایا میتوانم برای هزینه زایمان بیمه تکمیلی انفرادی کنم
5 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

در بحث بيمه هاي تكميلي گروهي موضوعي داريم به نام دوره انتظار.

دوره انتظار: مدت زمانی که در طول آن بیمه گر تعهدی به جبران خسارت های مشروحه ذیل را ندارد.

  1.  بیماری های مزمن: تاريخ شروع دوره انتظار از تاريخ شروع اولين پوشش بيمه براي بيمه شده خواهد بود و مدت آن 3 ماه تمام است و موارد آن عبارتست از : كاتاراكت، استرابيسم، پوليپ و انحراف بيني، جراحي سينوس، لوزه، جراحي  آنژیوپلاستی قلب، قلب باز، نارسايي هاي مزمن كليه، ديسك ستون فقرات ، پروستات، واريكوسل، ميومكتومي و هيستركتومي، سيتوسل، ركتوسل، آنتروسل
  2.  زایمان: مدت انتظار جهت استفاده از پوشش زایمان برای گروه های زیر 250 نفر، 9 ماه و  از 250 نفر الی 1000 نفر، 6 ماه و برای گروه های بالای 1000 نفر فاقد دوره انتظار است.

در بيمه هاي تكميل انفرادي مدت انتظار زايمان 9 ماه از تاريخ شروع قرار داد ميباشد . در صورتيكه قبلا نزد شركت ديگري بيمه تكميلي بوده ايد و اكنون ميخواهيد با شركت بيمه ديگري ادامه دهيد مانند بيمه ملت اين دوره به 6 ماه تقليل مي يابد.و در بيمه sos دوره انتظار يكسال ميباشد.

با توجه به اين مسئله ميتوانيد از پوشش زايمان استفاده نماييد.

پايدار باشيد.

مشاهده جدول قیمت و تعرفه بیمه تکمیلی انفرادی و بیمه تکمیلی خانوار در :

بیمه درمان تکمیلی انفرادی

دریافت مشاوره و خرید بیمه درمان تکمیلی