در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
برای داشتن بیمه تکمیای ملت دوره انتضار ۹ ماه است یا باید تعهد بدهیم که سال بعد نیز تمدید کنیم؟ به تنهایی بیمه میشوم یا همسرم نیز باید بیمه تکمیلی شود؟ از طریق کارفرما به صورت انفرادی باید اقدام کنم یا خودم میتوانم خود را بیمه کنم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه تکمیلی درمان باید بصورت خانوادگی ثبت نام گردد و ثبت نام انفرادی ندارد.

در 9 ماه نخست قراردادتون و در صورت نیاز به زایمان،نمیتونین از آن پوشش استفاده کنین(مفهوم دوره انتظار در بیمه تکمیلی و در سال اول قرارداد).

اگر بصورت گروهی بخواید اقدام کنین،باید حداقل 50 نفر باشین و نیز همه باید ثبت نام کنن.

اگر که بخواین بصورت خانواده ثبت نام کنین یا از طریق نمایندگی های بیمه ملت و یا از طریق بنده برای ثبت نام در کمک رسان ایران (sos) نیز میتونین اقدام نمایید.