در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
باسلام

بنده ترک کار کردم و از کارفرما شکایت کردم بابت حقوق معوقه و نپرداختن حق بیمه  .در جلسه هییت تشخیص به بنده گفتند برای اینکه زودتر به حقت برسی به خاطر بیمه شکایت نکن بنده هم در صورت جلسه نوشتم اینجانب در قبال دریافت مبلغ ....... بابت حقوق معوقه هیچگونه طلبی از کارفرما ندارم و رضایت میدهم

در رای صادره امده است انصراف خواهان از حق بیمه و عیدی معوقه. 15 روز مهلت اعتراض هم گذشته ایا بنده می توانم بابت حق بیمه خود دوباره شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

پرداخت حق بیمه در کارگاههای تحت شمول قانون کار اجباری است . بله بر روی رای هیات تشخیص اعتراض بزنید تا پرونده در هیات حل اختلاف بررسی شود .

با تشکر