در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
پیمانکار می‌گوید چون شما ترک کار کردی و از شما سفته دارم نمی‌تونی از من شکایت کنی در صورتی که من دقیقا ۴ روز قبل از ترک کار به دفتر شرکت مراجعه کرده و با خود شخص پیمانکار موضوع تسویه حساب در میان گذاشتم ولی ایشان بدون هیچ اعتنایی به بنده از دفتر خارج شدن

الان با گذشت ۴ ماه با تلفن اس ام اس  و حتی حضوری می‌گوید سرم شلوغه وقت ندارم برو فلان روز بیا الان به تلفن جواب نمی‌دهد و در دفتر کارشان یا حضور ندارن یا اجازه ورود به بهانه های مختلف را نمی‌دهند

 (((آیا می‌توانم از ایشان که خانم هستند شکایت کنم با در نظر داشتن سفته سفید امضاء قرارداد بدون تاریخ برگه مساعده مالی بدون مبلغ سفید امضاء با اثر انگشت برگه تحویل وسایل کار با امضاء و انگشت

در ضمن نه مساعده دریافت کردم نه وسیله ازشون تحویل گرفتم  برج (۱۱)سی روز کار کردم ۱۸روز بیمه ونصف حقوق برج (۱۲) ‌ شانزده روز نه حقوق نه بیمه  خیلی ممنون میشم مرا راهنمایی کنید   (سپاسگزارم)
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اولا گرفتن سفته از کارگر خلاف قانون میباشد وشما میتوانید به اداره کار محل شکایت نمایید وبابت سفته ها هم هیچ نگران نباشید واز طریق مراجع قضایی میتوانی بابت سفته ها هم شکایت کنید اما برای شکایت باید اسناد ومدارک مثبته ای داشته باشید