در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام ما ۴ساله در کارگاه عمرانی کار میکنیم و نه بیمه کردن نه عیدی دادن و بقیه سنوات...
سال بعد که کار تموم میشه و ما شکایت کردیم قبلش استشهاد محلی هم آماده میکنیم
بیمه واسمون رد میکنن با حداقل حقوق یا ۳۰ درصد حقوقی که میگرفتیم؟ و عیدی و پایان کار هم میدن؟ چطور محاسبه میشه؟
از پیمانکار شکایت کنیم یا کارفرمای پروژه ؟
ممنون از اطلاع رسانی خوبتون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
براساس ماده 13 قانون کار در صورتی که پیمانکار از اجرای تعهدات قانونی خود نسبت به کارگران خودداری کند کارفرمای اصلی عهده دار و پاسخگوی مطالبات مربوطه و تعهدات می باشد .موفق باشید