در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در حال حاضر در یک شرکت خصوصی بمدت یک هفته است که شروع به کار کرده ام و هنوز دوره آزمایشی را طی میکنم و بعد از دوره آزمایشی که یک ماه است قرار است با من قرارداد ببندند مشکل اینجاست که من در حال حاضر از یک شرکت دیگر منتظر خبر همکاری هستم و میخواهم که اگر آنجا قبول شد شرکت حال حاضر را ترک کنم میخواهم بدانم که اگر این خبر تا بعد از عقد قرارداد با این شرکت طول بکشد تکلیف من چه می شود؟

 آیا می توانم از این شرکت به راحتی استعفا بدهم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 21 قانون کار اگر استعفا دهید حداقل باید 1 ماه به کار ادامه دهید . اگر قراردادتان زمان مشخصی داشته باشد و  تعهد مکتوب حسن انجام کار نیز داده باشید و همان ابتدا کار را ول کنید کارفرما می تواند از شما شکایت کند و حق هم دارد . به هر حال منطقی است که فقط به فکر خود نبوده و به فکر کارفرمایتان نیز باشید که به دنبال یک نیروی کاری برای زمان مشخص یا دائم است .

با تشکر