در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

با سلام

۱- من اقدام به خرید بیمه عمر کرده ام. در سایت استعلام بیمه پارسیان با ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه فوت و ماهیانه ۳۶۰ هزار تومان جدول استعلام به من تحویل داده شد. حالا که برگه چاپ شده را به نمایندگی پارسیان داده ام به من میگوید برای ۳۶۰ هزار تومان ماهیانه حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان سرمایه فوت خواهید داشت و برای ۲۰۰ میلیون تومان حدود ۸۰۰ هزار تومان. آیا استعلامی که در وب سایت پارسیان هست اعتبار ندارد؟
 از هر بیمه‌ای که توان برآورد نیاز من را داشته باشد و بتواند بیمه من را تامین کند، با شرایطی که در بالا گفته شد، و نیز بصورت از راه دور و بدون نیاز به حضور (یا حداکثر با یکبار مراجعه به اهواز یا تهران) کارهای بیمه ای من را انجام دهد استقبال میکنم.

ادمین: در صورتیکه چند سوال دارید، برای دریافت سریعتر و بهتر پاسخ خود، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال دوم: چرا برای خرید بیمه عمر کارگری که سالی دو بار معاینات پزشکی می شود نیاز به معاینات پزشکی می باشد

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام وقت بخیر.

شرایط فروش بیمه های عمر،تابع قانون بیمه مرکزی است.

اگه شما نیاز به غرامت فوت بهر علت بمیزان ۲۰۰ میلیون تومان را داشته باشید باید سالانه ۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان(ماهانه ۶۶۷،۰۰۰ تومان) پرداخت نمایید.

امکان داره که شما بجای حق بیمه ماهانه ۳۶۰،۰۰۰ تومان،ماهانه۳،۶۰۰،۰۰۰ تومان را انتخاب کرده باشین،که خوب سرمایه فوت آن قطعا ۲۰۰ میلیون تومان میشود.

در نظر داشته باشید که بعلت تفاوتی که شرکت های بیمه در ارایه پوشش های بیمه ای به بیمه شدگان خود میدهند( دریافت حق بیمه اضافی بابت پوشش های اضافی)  و یا ( کسر حق بیمه پوشش های اضافی از حق بیمه اصلی)،میزان اندوخته های جداول شان متفاوت است و مقایسه این جداول با یکدیگر (حتی از نظر حق بیمه های یکسان نیز) کاری اشتباه می باشد.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،مشاوره رایگان، و یا ثبت نام بیمه نامه جدید میتوانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ تماس حاصل فرمایید.