در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

چرا خرید بیمه عمر از شرکت بیمه ای که وابسته به بانک است بهتر است ؟ آیا مزیت خاصی این ارتباط با بانک ها برای شرکت های بیمه ایجاد می کند؟
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام درست است که  اطمینان بیشتری وجود دارد ولی در اصل بیمه ها همه زیر نظر بیمه مرکزی اند و فرق آنچنانی ندارند  و هر بانک و بیمه یک گروه مالی هستند که قوی کار کردن این گروه ههای مالی باعث اطمینان به بانک و بیمه هست مثلا در مورد بانک و بیمه پاسارگاد این اطمینان وجود دارد .

شرکت های گروه مالی پاسارگاد:

☑️بانک پاسارگاد
☑️شرکت بیمه پاسارگاد
☑️شرکت سرمایه گذاری پارس آریان
☑️شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان ( فناپ)
☑️شرکت پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد
☑️شرکت خدمات مالی بانک پاسارگاد
☑️شرکت ارزش آفرینان پاسارگاد
☑️شرکت کارگزاری بانک پاسارگاد
☑️شرکت لیزینگ پاسارگاد
☑️شرکت لیزینگ ماشین آلات و تجهیزات پاسارگاد
☑️شرکت مدبران ساخت آریا
☑️شرکت مشاوره رتبه بندی اعتباری ایران
☑️شرکت توسعه انبوه سازی پاسارگاد
☑️شرکت سامان ساخت آریان
☑️شرکت خدمات پشتیبان پاسارگاد آریان
☑️شرکت تأمین آتیه سرمایه انسانی پاسارگاد
☑️شرکت گسترش انرژی پاسارگاد
☑️شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه
☑️شرکت توسعه تجارت اندیشه نگر پاسارگاد
☑️شرکت تدبیرگران پاسارگاد
☑️شرکت مدیریت بازرگانی آینده نگر پاسارگاد
☑️شرکت ساختمان شهرسازی هشتم
☑️شرکت خدمات ارزی و صرافی پاسارگاد
☑️شرکت گسترش بازرگانی بین المللی گروه پاسارگاد
☑️شرکت مبنای خاورمیانه
☑️شرکت بیمه اتکایی ایران

بیمه پاسارگاد با توجه به توان سرمایه گذاری گروه مالی پاسارگاد وجوه حاصل از اندوخته های بیمه عمر و تأمین آتیه بیمه گذاران خود را سرمايه گذاری نموده و علاوه بر سود سالانه ۹۰ درصد از منافع حاصل از آن سرمایه گذاری را بین بیمه گذاران عمر و تأمین آتیه خود تقسیم و سرمایه آنان را سالانه تعدیل می نماید.لازم به ذکر است که شرکت بیمه پاسارگاد در سالهای اخیر همواره سودی بیشتر از ۱۸ درصد را پرداخته است،به طوری که آخرین سود پرداختی شرکت٢٢ درصد بوده است.
موفق باشید