در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,850 امتیاز)
۲- من چند جا جدول معاینات پزشکی پارسیان را دیده ام و همگی برای بازه سنی من (۳۰ سال) نوشته فقط پرسشنامه پزشکی نیاز است. نماینده بیمه من سه برگه پرینت کرده و به من تحویل داده که شامل معاینات کامل پزشکی است و برای افراد ۶۰ به بالا تهیه میشو یا کسانی که ۴۰۰ میلیون به بالا سرمایه فوت طلب کنند. محل کار حساس من سالی دوبار طب صنعتی انجام میدهد و در صورت عدم کفایت نتایج بیکار خواهم شد. علت این همه تاکید بیمه بر تهیه آزمایشاتی که چند میلیون هزینه و چند هفته زمان من را میگیرد چیست؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
معاینات پزشکی در صدور بیمه عمر، در مواردی انجام می شود که بیمه گر نیاز با کارشناسی دقیق تر برای ارزیابی ریسک دارد.

در مدیریت بیمه های اشخاص یا بیمه های زندگی هر شرکت بیمه، سیاست های مختلفی بزای مدیریت ریسک در نظر گرفته می شود. از آنجایی که در حالت طبیعی موارد زیادی وجود دارد که ریسک بیمه کردن یک شخص را افزایش می دهد:
شرایط جسمی
شرایط شغلی
فعالیت های جانبی نظیر ورزش حرفه ای یا راندن موتور سیکلت
سابقه بیماری در بستگان نزدیک
سابقه بستری و اعمال جراحی
و خیلی چیزهای دیگر

ممکن است برای مقادیر محدود از پوشش های بیمه عمر (سرمایه فوت، سرمایه های حادثه، امراض خاص و ... ) نیازی به معاینات پزشکی نباشد ولی با افزایش سرمایه بیمه نامه، ریسک هم افزایش می یابد و اینجا نقش معاینات پزشکی پر رنگ می شود.

اگر به رفتار حرفه ای در صنعت بیمه اعتقاد داشته باشیم، نباید از انجام معاینات پزشکی ناراحت شویم.
این موضوع جزئی از رفتار حرفه ای و منطقی بیمه گر است.
در بسیاری از این معاینات بیماری ها و ضعف هایی تشخیص داده می شود که آگاهی از آن برای بیمه شده، ضروری است و حالت احتیاط و پیشگیری قبل از درمان دارد.

نباید از این موضوع به عنوان سخت گیری بی جا و تشریفات دست و پاگیر سرخورده و ناراحت شویم.

معاینات پزشکی به هر تعداد و به هر کیفیتس که باشد، هدفی به غیر از کمک به سلامتی ما ندارد.