در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
سلام و ارادت

بنده خودروی خود را در یکی از نمایندگی های بیمه بیمه کردم متاسفانه ایشان اقساط زد و از بنده با تخفیف نقدی گرفتند الان نماینده متواری و بنده خسارت دیده ام و پرداخت نمیکنن تکلیفم چیه

مبلغ رو نماینده نقدا دریافت کردند
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
شرکت های بیمه به موجب آیین نامه 75 مصوب شورای عالی بیمه، موظف به نظارت بر کار نمایندگان خود هستند و فعل نماینده بیمه در حکم فعل و عمل شرکت بیمه است.

شرکت بیمه نمی تواند به دلیل ضعف نظارت و بروز تخلفات نمایندگان خود، پرداخت خسارت را محدود یا  کلا از پرداخت خسارت خودداری کند.

چنانچه تخلفات کشف شده مربوط به بیمه گذار باشد، طبق قانون برخورد می شود ولی چنانچه تخلفات مربوط به نماینده بیمه باشد، بیمه گر باید خسارت را پرداخت کند و نسبت به مطالبه حقوق خود از نماینده متخلف، اقدام کند.