در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام وقت بخیرروی بیمه شخص ثالث خودرو اینجانب سنوات تخفیف ۷ سال خورده در ضمن اینکه اخرین بیمه نامه ۶ ماهه بوده یعنی کل سنوات ۷سال و نیم میباشد بیمه جدید صادر شده و سنوات ان ۸ سال قید شده اشتباه از طرف نمایندگی بوده حالا من باید چکار کنم ایا موقع حادثه  مشکلی پیش میاد ؟ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورت تصادف شما به عنوان بیمه گذرا دچار مشکل نخواهید شد و اشتباه بیمه گر تاثیری در تکلیف بیمه گر ندارد و باید خسارات رو کامل پرواخت نماید ولی حتما توصیه میشه که  با یک الحاقیه اشتباه بوجود امده رو اصلاح کنید