در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام اینجانب نماینده یکی از شرکت های بیمه می باشم و در تاریخ 10/23 یک بیمه نامه ثالث صادر نموده که بیمه نامه مذکور در تاریخ10/24تصادف کرده واین نمایندگی در تاریخ10/25حق بیمه را واریز نموده ام آیا شرکت بیمه می تواند بگوید که پرداخت خسارت به عهده نماینده می باشد وخسارت را پرداخت نمی کنیم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
یکی از شروط پرداخت خسارت توسط بیمه گر، دریافت حق بیمه است. و بیمه گر زمانی که حق بیمه ای دریافت نکرده است می تواند از پرداخت خسارت خودداری کند.
اگرچه در مورد بیمه شخص ثالث، شرکت بیمه نمی تواند خسارت را پرداخت نکند. حتی اگر بیمه گذار حق بیمه را پرداخت نکرده باشد و یا نماینده بیمه به حساب شرکت واریز نکرده باشد.

در صورت کوتاهی و غفلت و مواردی که در قانون مشخص شده، می تواند خسارت پرداخت شده به اشخاص ثالث را از راننده مسبب حادثه، دریافت نماید ولی این اجازه را ندارد که خسارت به اشخاص ثالث را تسویه ننماید.