در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بنده دارای یکسال سابقه بیمه در یک شرکت می باشم. ولی در این یکسال با سه کد کارگاه مختلف (که نام همه آنها به اسم شرکت می باشد ولی کدها متفاوت بوده) برای بنده بیمه رد شده است.

آیا برای دریافت بیمه بیکاری با توجه به تعدد کد کارگاهی دچار مشکل می شوم؟راهی برای حل شدن موضوع وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
با سلام. اگر بتوانید به تأمین اجتماعی اثبات کنید که کارفرما و محل کار یکی بوده احتمالاً مشکل شما حل شدنی می باشد. هرچند کد کارگاه همیشه ثابت بوده و تغییر نمیکند مگر اینکه کارگاه جدیدی ثبت شده باشد.