در بیمه بیکاری توسط
سلام.همسرم بعنوان کارپرداز در شرکتی مشغول کاربوده و هرماه 3 درصد حق بیمه بیکاری هم پرداخت کرده.حالا بعد از تمام قرارداد میگن کد دفتر کارگاهی بوده بیمه بیکاری تعلق نمیگیرید.پس چرا حق بیمه بیکاری کسر کردن؟؟چگونه میشه پیگیری کرد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شرط اصلی دریافت بیمه بیکاری اخراج به صورت غیراختیاری می باشد

بیکاری به دلیل اتمام قرارداد به منزله بیکاری اختیاری محسوب می شود و بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.

غیر ارادی بودن بیکاری، ملاک اصلی برقراری حمایت های قانونی برای بیمه شدگان بیکار است

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بیمه بیکاری